Vi är glada över att presentera vår Pokémongraderings- och prenumerationstjänst som är utformad för samlare och entusiaster som vill ha den bästa upplevelsen när det gäller Pokémonkort.

Nedan finner du svar på några vanliga frågor om våra tjänster.

Vanliga frågor om vår Pokémongraderingstjänst:

Tjänsten Gradering –  innefattar en kvalitetskontroll av kortet. Det graderade kortet förseglas och certifieras.   

Tjänsten Skräddarsy – innefattar enkapsulering av kortet med egen disignade etiketter. Denna tjänst ger dig möjligheten att skapa egna etiketter och anpassa din samling efter egen smak.

Vår Pokémongraderingstjänst använder avancerad bildanalysteknik för att bedöma och gradera Pokémonkort. Kunden skickar in korten och vårt system analyserar dem för att bedöma deras skick och kvalitet baserat på en rad kriterier som hör till Pokémonkortsamlingar.

NetGrades automatiserade gradering är snabbare, mer konsekvent och mindre benägen för mänskliga fel än manuell gradering. Dessutom kan vårt system hantera stora volymer av kort på kortare tid, vilket gör det idealiskt för samlare och handlare som har stora samlingar.

Vi bedömer Pokémonkort baserat på faktorer som centrering, hörnspår, ytanvändning, eventuella defekter eller skador samt eventuell holografisk effekt eller speciella drag som är unika för vissa kort. Vår algoritm är tränad för att identifiera och betygsätta varje korts kvalitet enligt branschstandarder.

För att skicka in dina Pokémonkort för gradering, besök vår webbplats och följ anvisningarna . Du väljer hur snabbt vi ska hantera ärendet. 

Vi jobbar med att effektivisera vårt system dagligen vilket gör att dina kort kan komma hem tidigare till dig.

Vi är stolta över att erbjuda en pålitlig och transparent graderingstjänst. Vårt system är utformat för att uppnå konsekventa resultat och vi strävar efter att leverera en högkvalitativ graderingserfarenhet till varje kund. Om du har några frågor eller tvivel är vårt kundsupportteam alltid tillgängligt för att hjälpa till.

Våra priser varierar beroende på antalet kort och eventuella extra tjänster du väljer.

Besök vår webbplats eller kontakta vår kundsupport för aktuella priser och paketerbjudanden.

Vi accepterar alla typer av Pokémonkort i standardstorlek, inklusive vanliga kort, holografiska kort, sällsynta kort och speciella utgåvor. Oavsett vilken typ av Pokémonkort du har, kan du skicka dem in för gradering och vi kommer att bedöma dem enligt våra etablerade kriterier.

För mer information om vår Pokémongraderingstjänst, inklusive priser, process och FAQ, besök vår webbplats eller kontakta vår kundsupport. Vi är alltid glada att hjälpa till och svara på alla dina frågor om våra tjänster.

Vanliga frågor om vår Pokémonkortprenumerationstjänst:

Vår Pokémon-kortsprenumeration ger dig möjlighet att få de senaste upplagorna av Booster Pack levererade direkt till din dörr. Du kan välja mellan olika prenumerationsnivåer: Small, Medium och Deluxe, beroende på dina behov och preferenser.

Vi erbjuder tre prenumerationsnivåer:

  • Small: Innehåller en  Booster Packs per leverans.
  • Medium: Inkluderar två Booster Packs per leverans.
  • Deluxe: Erbjuder tre Booster Packs per leverans, samt ett graderad Pokémonkort perfekt för seriösa samlare eller entusiaster.

Varje prenumerationsnivå kommer med olika prisalternativ och leveransfrekvenser för att passa olika behov och budgetar.

Vi använder Stripe för säker och smidig betalning av prenumerationen. Du kan enkelt ange dina betalningsuppgifter när du registrerar dig för prenumerationen, och Stripe kommer att hantera betalningen automatiskt enligt ditt valda faktureringsintervall.

Ja, fraktkostnaden är inkluderad i priset för prenumerationen. Du behöver inte oroa dig för extra fraktkostnader när du registrerar dig för vår tjänst.

Absolut! Du kan välja önskat intervall för leverans av Booster Packs när du registrerar dig för prenumerationen. Vi erbjuder flexibla leveransalternativ för att passa dina behov och önskemål.

Nej, det finns ingen bindningstid för vår prenumerationstjänst. Du kan avbryta prenumerationen när som helst utan extra avgifter eller straffavgifter.

Ja, du kan avbryta din prenumeration när som helst utan någon extra avgift eller köpplikt. Vi strävar efter att göra vår prenumerationstjänst så flexibel och användarvänlig som möjligt.

Ja, du kan enkelt uppgradera eller nedgradera din prenumerationsnivå när som helst genom att kontakta vår kundsupport. Vi finns här för att hjälpa till med alla ändringar eller anpassningar av din prenumeration.

För mer information om vår Pokémon-kortsprenumerationstjänst, inklusive priser, prenumerationsalternativ och FAQ, besök vår webbplats eller kontakta vår kundsupport. Vi är alltid glada att hjälpa till och svara på alla dina frågor om våra tjänster.

0
Inga produkter i varukorgen.